Trening på rapphøns, Krokstad

Som tideligere annonsert arrangerer vi trening på rapphøns for medlemmene av NPK i Østfold på Krokstad, Sãffle, 5.-7. august. Med årene har mange ekvipasjer hatt sine første møter med fugl på dette fantastiske treningsfeltet. Vi trener under kontrollerte forhold, og dette gir forhåpentligvis alle ekvipasjer mange muligheter til å få på plass ”finjusteringen” av sine pointere før jakt- og prøvesesongen starter. Treningen passer for unge og uerfarne hunder, men selvsagt også for de mere erfarne som ønsker litt finpuss.

Pris pr. deltager er SEK 3600. Dette inkuderer trening, kost og losji.
Praktiske detaljer:
 
Fredag:           1900 velkomstmöte på Fyren
Lørdag.           0800 Frokost.
                        0900 Inndeling i grupper og dressuravklaring, trening.
                        1300 Lunsj.
                        1400 Trening.
1900 Middag og oppsumering.
Søndag:           0800 Frokost.
                        0900 Trening.
                        1300 Lunsj.
                        1400 Oppsummering, hjemreise.
 
Vi har reservert plass for inntil 12 personer, og må bekrefte dette innen 1. mai. Interesserte må ta kontakt snarest og innen 30. april. Vi åpner for medlemmer fra andre distrikter dersom det ikke blir fulltegnet.
 
Med vennlig hilsen
 
Per Dahle
948 39 950
Total
0
Shares

Siste kommentarer