Mange flotte premier til medlemmer i O/A

046

Det har kommet inn mange premier til O/A de siste helgene, og flere av gjeveste valør.046 Flere har startet i tungt føre og med mye vind, men de beste klarer det uansett og det med flere komplette fuglearbeid!! På tungt føre på Geilo klarte Stein Ole Hagen å få 1.AK på Chriwalls Evita som han eier sammens med Christer Wallerby og Christer førte Østerviks Andy-Garcia til 1.AK. Begge hundene fikk tallkaraktere 666444, og ble nye Elitehunder i NPK, grattis! Setpoints Trixi til Martin Nilsen fikk også 1.AK på Geilo, mens Tiurskogens Fr. Lola til Nicholai Røhmer fikk nok en 2.UK her. På Hovden første helgen i april fikk Brennmoens Jawa til Linda M Andreassen 1.AK etter flere flotte fuglearbeid! Hun fikk også 3.UK på sin “lillegutt” Renleåsens Xerxes samme helg! På Dovrefjell 9.-10. april fikk Bjønroas Pavlov til Birgit Ording nok en 1.AK, mens Black Luckys Ingo til Knut-Gunnar Sørli og Jutevatnets Makker til Christian Narmo slo begge til med nok en 1.UK som er den andre for året for begge. På vegne av NPK O/A gratulerer jeg alle med fantastiske resultater!!! 

Total
0
Shares

Siste kommentarer