Ingen aprilspøk

Birka

birkaPå den første dagen i april slo Vierkrullen’s Birka 26056/08 (NJCh Høgdebrotets Pluto – NUCh Hulderveien’s HT Vidda) til med 2.AK i Femunden på HedOpp fk sin prøve. Eier og fører Harry Flathagen er en sindig kar som nok ikke tar nevneverdig hensyn til mer eller mindre alvorlige tradisjoner lagt til spesielle datoer. Han gjør grundig forarbeid og starter hund når denne er klar for slike oppgaver. 

Femunden er ikke noe dumt sted å starte. Pointerne liker seg tydeligvis der. Dagen etter  fant Bittermarkas IC Sisu 09288/02 (Ylajalis Isak – Bittermarkas Cindi) sin fugl og brakte denne for skudd. Han ble sammen med sin eier og fører Bjørn Sjøli tildelt 2.AK for denne prestasjonen.

Søndag 03.04 var det Svarttjønnholets A Rikke (10919/08) NSUCh Altegeinos Andantino 2 – Charming Jossa) sin tur. Hun fikk også 2.AK for dyktighet som fuglehund. Eier er Leif Beckstrøm, men Rikke ble ført av hans bedre halvdel Bente Indergård. Jeg antar at jubelen sto høyt i taket i Gudbrandsdalen søndag kveld. Vi gratulerer  og venter i spenning på neste prøvestart.

Total
0
Shares

Siste kommentarer