Siste nytt fra Trøndelag

skoglykkas_balder3
Skoglykkas Balder

Nok ei jaktprøvehelg er over, og det ble ei utfordrende helg værmessig i Trøndelag både for  arrangører, deltakere og dommere.  Mye snø og vind førte til vanskelige og tunge forhold – noen partier ble til og med avlyst.

skoglykkas_balder3Tross disse dårlige værforholdene greide 2 unghunder fra distriktet å bli premierte.  Skoglykkas Balder (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia), eier Hans Korsgaten er blitt litt av en premiegrossist i tillegg til høy premierings-prosent.  Lørdag tok han nok en 1UK (sin fjerde) – denne gang i Meråker.  1 år gamle Brennmoens Mattis (Daxo Nova Hajnice-Brennmoens Tea), eiere Margrethe Jönsson/Terje Bjørhusdal stilte i Umbukta og hentet en 2UK.  Gratulasjoner til alle med flotte prestasjoner!

Verdt å nevne er også at Maria Dahl (fra Steinkjer) med sin pointer Lucas tok en flott 3. plass i gutt- og pike-mesterskapet i nordisk stil under VM hundekjøring i Holmenkollen i helga.  Gratulerer til dere begge!

Total
0
Shares

Siste kommentarer