Siste nytt fra Trøndelag

arjo_eivind1
Skoglykkas Arjo

arjo_eivind1Sist helg ble det oppnådd flere gode resultater i Trøndelag.  NFK’s prøve i Meråker ble vunnet av Skoglykkas Arjo (Black Luckys Copiad-Mikkelis Lissi), eier Eivind Grønli, som også ble tildelt cacit for sin sterke innsats.  Han hadde 3 fuglearbeid i finalen og ble i tillegg  premiert med 3VK i kvalifiseringen.   Etter resultatene fra denne helga er Arjo blitt norsk jaktchampion. Gratulerer!

Ellers gjorde to unghunder sine saker også meget bra denne helga.  Einar Lervik reiste til Ørskogfjellet med Sala Palmer (Jutevatnets Radar-Kira) og fikk 1UK, mens Fjellrypas Lf Røa (Vas-Ravens Felix-Fjellrypas Lilo), eiere Wenche Kolstad/John A. Grande også fikk 1UK på Røros. Røa er forøvrig den tredje fra kullet som fikk 1UK i løpet av de 2 siste helgene. Gratulasjoner også til dere!

 

Total
0
Shares