SPØRREUNDERSØKELSEN

Hjelp oss gjøre undersøkelsen til den største helseundersøkelsen som er gjennomført hos pointer! Hjelp oss å bidra til enda bedre helse hos pointeren. Vi har fått inn  mange svar, men ønsker oss enda flere. For hver og en som tar seg tid til å svare, øker verdien av undersøkelsen. Og vi lover at ingen blir hengt ut i etterkant; undersøkelsen er konfidensiell.

Det finnes mange pointereiere som ikke er aktive i miljøet og som vi ikke når gjennom Fuglehunden og nettsiden. Hos disse finner vi hunder som ikke blir vist fram og dokumentert og som er veldig viktige å få med i undersøkelsen. Derfor er det viktig at vi alle gjør en innsats for å informere om undersøkelsen. Alle som leser dette oppfordres til å ringe tre venner med pointer og få dem med på undersøkelsen. Og alle oppdrettere oppfordres til å kontakte alle sine valpekjøpere.

Link til undersøkelsen finner dere øverst til høyre. Passord er poin2010ter.

Takk for hjelpen.

Total
0
Shares

Siste kommentarer