Forus Open

DSC_0017

Fugledes Marcus og Elisabet hadde en kjempehelg under Forus Open 2010DSC_0017

I kvaliken på fredag fikk Marcus et flott fuglearbeid m/ reis og er komplett rolig i oppflukt og skudd, i tillegg til at han hadde et meget godt søk fikk han denne dagen 1. UK, og da var finaleplassen sikret.

Elisabet var litt bekymret for finaledagen, da Marcus ble dårlig i magen på kvelden og utover natta, i tilegg gikk skaden han hadde fra tidligere i poten opp igjen etter første slipp i kvaliken.

Til tross for dette henger han med hele finaledagen, og får seg et fuglearbeid i 2. slipp, dessverre ser ikke dommerne reisen, noe for øvrig hele partiet hadde gleden av å få med seg. Han ligger da rangert som nr 2 en god stund. Siste slipp virker veeeldig langt for fører, og Marcus har et par stander uten å presentere fugl noe som resulterer i at de ender opp på allikevel en meget fantastisk  3 pl. Finale Forus Open 2010. Vi nevner også at pointer Abelana med eier/fører Aleksey Medvedev endte opp på en flott 4. plass i finalen og at Knut Gunnar Sørli hadde med begge sine to unghunder, Black Luckys Ingo som fikk 2.UK (manglet reis) i kvaliken og Black Luckys Floyd i finalen. To meget gode søkere som desverre ikke hadde fuglearbeid i finalen. 
 

Elisabet og Marcus vil gjerne få takke RFK for vel gjennomført prøve, mange dyktig hunder og masse hyggelig folk!
Vi i O/A gratulere til alle finalistene for fantastiske prestasjoner!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer