Referat fra Klubbmesterskapet O/A

0027

Søndag morgen var det klart for klubbmesterskapet på Hauger gård i Trøgstad. Med0027 stort pågangsmot stilte det hele 30 pointere til start. Det var 6 uk hunder og 24 ak hunder. Disse ble delt opp i 2 partier, som ble dømt av Pål Andersen og Frode Stenerud. Været var så som så til og begynne med, men ut på dagen klarnet det opp og det ble etterhvert en fin dag. Det var mange gode hunder og det ble funnet bra med fugl i begge partiene. Etter at alle hadde hatt to slipp hver, var det tid for lunch. Glassmester Reidar Hesler sponset mat og drikke til alle deltakerene og Aud-Karin Brekke hadde bakt en nydelig sjokoldekake som vi hadde til kaffen.

Vi spiste og hygget oss rundt bålet, og latteren satt løst. Dommerene redegjorde for finaleslippet, hvor det ble med 4 uk hunder og 8 ak hunder. I uk var dette: Qvikki, Birgit Ording. Brix, Rolf Ulvang. Makker, Kristian Narmo og Raffzeth, Øystein Dahl. I ak: Troy, Marius Johannessen. Tilly, Gjermund Aas. Diva, Christer Wallerby, Flora, Svein Bråthen. Andy Garcia, Christer Wallerby. Evita, Øystein Dahl. Ronja, Roy Jensen. Coffie, Gry Bjørge.
Etter en meget spennende finale hvor det bare ble to hunder i hver klasse som fikk fuglearbeid, endte premielisten slik:

Klubbmester i UK: Qvikki og Birgit Ording                                                           
Nr 2: Brix og Rolf Ulvang

Klubbmester i AK: Flora og Svein Bråthen
nr 2: Tilly og Gjermund Aas

Alle fikk fôrsekker sponset av vår hovedsponsor Apetitt/LABB. Diplomer vil bli utdelt0023 på julemøte 1. desember. Vi gratulerer vinnerene med klubbmester tittel 2010 og ellers alle de andre premierte og deltakerene for flott innsats.

Vi ønsker å takker våre dommerene Pål Andersen og Frode Stenerud for kjempe fin dømming og dugnads ånd, Apetitt/Labb for premier og Glassmester Reidar Hesler for mat og drikke.

Total
0
Shares

Siste kommentarer