Referat medlemsmøte O/A

028

Onsdag 27. oktober hadde vi besøk av Svartskog naturfoto, med Torbjørn Martinsen og028 Guttorm Næss, på vårt medlemsmøte. Dette ble en helt magisk kveld, med enormt flotte bilder og en levende herlig film fra naturen. Vi fikk se hvordan de rigger seg til ute i god tid før de skal filme en leik, og hvor mange timers tålmodighet som ligger bak disse utrolige blinkskuddene. Ofte er det tre personer som fotograferer for å oppnå det beste resultatet. Enn så lenge så lever de for og ikke av film og foto, men den eksklusive filmen vi fikk se vil komme på ut i naturen på NrK i slutten av november. Den var NrK så fornøyde med at de har bestilt to nye filmer også. Nest prosjekt for Torbjørn er å filme de fire stor rovdyrene våre. Dette er et tre års prosjekt. Vi hadde også kaffe, kaker, hundeprat og loddsalg. Alt i alt var dette en vellykket medlemskveld, og vi takker vår sponsor Apetitt/LABB for premiene vi hadde på vårt loddsalg.  

Total
0
Shares

Siste kommentarer