Klubbmesterskap

Søndag 31. oktober er det klubbmesterskap i Trøgstad kl 09.00. (Husk å stille klokken til vintertid) Påmelding på stedet fra 08.00 til 0845. Eller forhåndspåmelding til Ivan Bunes mob 91741564. Pris kr 150,- pr hund. Klubbmesterskapet blir sponset av Glassmester Reidar Hesler avd Lillestrøm og Apetitt og det vil bli gratis mat og kaffe til alle deltakerene.Vi håper så mange som mulig stiller opp. Her kan alle som er medlem av NPK være med, men den som skal bli klubbmester må være fra Oslo/Akershus distriktet! Veibeskrivelse: Kjør til Fetsund og ta av til høyre mot Mysen etter Fetsundbrua, følg denne veien helt til du kommer til Skjønhaug i Trøgstad. Her tar du inn til venstre mot Bjørkelangen. Resten av veien vil bli skiltet med NPK skilt. Kommer du fra Mysen/Momarken følger du skilter mot Lillestrøm til du kommer til Skjønhaug. Ring Ivan dersom du allikevel skulle slite med å finne riktig vei! Dommere vil være Frode Stenerud og Pål Andersen. Vi har liberal bedømming, dvs at hunden må ta stand, men den kan godt ha laang bremselengde, så her kan alle være med. Vi deler ut premier til de tre beste hundene i UK og de tre beste i AK. Vel møtt!!!Laughing

Total
0
Shares