Russisk hund med glimrende deby på Kjøllingprøven

Abelana

AbelanaJeg vet ikke hvor mange rene Russiske hunder som har startet på prøver her til lands, men ekteparet Aleksey Medvedev og Olga Medvedev som som tilhører distrikt Buskerud/Vestfold har nok en juvel av en jakthund. Pointeren Abelana (RKF2429570)
Olga og Aleksey var kjempefornøyde etter en knalldebut. Det skjønner vi godt etter det vi har hørt. Abelana hadde 4 fuglearbeider. 3 med reis og et uten reis. Abelana RKF2429570 revierte stubben og kanten i beste stil.
Tallkarakterene taler egentlig for seg selv: Jaktlyst: 6 Fart: 6 Selvstendighet:6 Reviering: 4 Søksbredde: 4 Samarbeid: 4

Abelana2Kritikken fra dommer Per Tufte: Abelana går et velanlagt søk i stor fart, fin stil avsøker stubbmark og kantsoner prima. Abelana fester stand i jordekant, når fører kommer til reiser Abelana villig og presist fasan og er rolig i oppflukt og skudd. Vi lar oss imponere over nundens prestasjoner dagen igjennom. Har senere gjentatte med og uten reis hvor presisjon og ro ivaretas på beste måte. Det er en glede å tildele Abelana 1.pr.UK

Ikke vet vi, men Olga og Aleksey valgte å ikke starte søndag, de vill bare være med for å se hvordan dette med jaktprøver funket?.

Vi gratulerer og håper på et snarlig gjensyn! 

Total
0
Shares

Siste kommentarer