Siste nytt Oslo/Akershus

Ritti
I O/A er det flere pointere som har gjort det bra i høst, og jeg vil gjerne neRittivne noen av dem.
På Vestfold  prøven 2. oktober fikk unghunden Borgeflons Ritti til Ronny Remvang en meget velfortjent 1.UK med hele 7 fuglearbeid, 5 av disse med reis. En fantastisk prestasjon av en unghund!! Dette kullet har vist seg å bli meget bra, hvor fem i kullet har 1.UK, flere fra O/A distriktet bl.a Borgefons Raffzeth til Øystein Dahl (18/4-10 på Grotli) og Borgeflons Raska til Herman Bilung fikk 1.UK (7/11-09 Dylta) hun startet også i Norsk Derby hvor hun fikk 2. pl i kvalifiseringen. Borgeflons Rå-Chance til Tom A Wiger fikk 2.UK på Kiær 22/8-10. Øystein førte også Borgeflons Quickan til Kjell Fladen i Derbyen, han fikk 1. pr i semifinalen!!

To andre unghunder som har gjort det meget god er kullbrødrene Black Lucky’s Ingo og Floyd til Knut-Gunnar Sørli. De oppnådde h.h.v. 1.UK 2.Pl finale HP og 2.UK 6.Pl finale i Svensk Derby i Skåne 29/9-1/10-10.
Vi har også fått to nye elitehunder så langt i høst. Dette er Tiurskogens Foxy Lady til Ann-Karin Lindberg og Gjermund Aas som fikk 1.AK på Vestfold 2/10 i tillegg har hun fra før 1. på utstilling og Øykhagens Dedina til Camilla Larsen og Svein Stueland som oppnådde hele 2 x 1.AK på Bittermarkaprøven i høst, fantastisk.
Flere VK hunder er i anmasj, Østagløttens Rosa Montana til Rita og Frode Stenerud fikk 1.AK på Vestfold 2/10, Vannviddas Elle-Wille til Jan Hestbråten 1.AK i Sjodalen 5/9-10 og Bittermarkas Iris til Ragnar Jensen 1.AK ipå Bittermarkaprøven 22/8-10. I tillegg har Luggoms Opa Crackle til Ola Thingelstad fått 3.VK på Kiær 21/8-10, Vidfeldts G-Oda til Camilla Larsen 2.AK Kongsvoll 26/9-10 og ikke minst Fugledes Marcus til Elisabet Jacobsen som har fått premie på omtrent alle startene sine i høst med 2 x 1.UK på Kiær 22-23/8-10 2.UK Kongsvoll 29/8-10, 3.UK Kongsvoll 4/9 og 3.UK Kiær 21/8-10. Min egen lille “Laban” Renleåsene Kjell Kjekken fikk 2.UK på Rjukan 23/8-10.
Styret i O/A gratulerer alle hunder, eiere og oppdrettere med flotte resultater så langt i høst og gleder oss til fortsettelsen!!!
Total
0
Shares

Siste kommentarer