2. og 6. plass i Svensk Derby!!!

DSCN0336

Knut-Gunnar Sørli eier kullbrødrene Black Lucky’s Ingo og Floyd, som han startet iDSCN0336 Svensk Derby i helgen, og fikk begge hundene plassert i finalen på h.h.v 2. og 6. plass. En meget imponerende prestasjon av to hunder på under 16 mnd. Her er Knut-Gunnar sin egne historie om disse fantastiske unghunden

Gutta er født 20/6-2009, Oppdretter Kent og Maria Svensson, Ystad,Skåne
Foreldrene er Black Lucky’s Tekla og Black Lucky’s Rapp.DSCN0337Ulf Lindh er medeier i gutta, vi har eid og trent flere hunder sammen, jeg tar meg av fjell-treningen, Ulf tar seg av felt-treningen! Utover stue-dressur og duetrening her hjemme, startet ikke treningen av gutta før 15. juli i år! Planen var å starte treningen i vinter men pga føre/kulde og ung alder ble det ikke med det!

Fra den 15. juli, til båndtvangen var over har jeg trent/dressert gutta hos Elin Wittusen og Hjerkinn fuglehund klubb sitt trenings terreng! Vi var veldig spent på om de ville tåle et sånt “Race”, med så mye trening, men Black Luckys Kennel har som vanlig levert utrolig sterke/utholdene og skadefrie valper!!
Siden 21. august har treningen/ jakta skjedd hos en kompis i Hemsedal

Ulf fikk gutta nedover til seg den 19. sept, tok seg 14 dager ferie og har trent 4 til 6 trenings pass om dagen i Skåne!
Finale dagen var guttas 12. dag i strekk, hvor de var i feltet!!!!

Ulf førte Ingo på kval. og finale 30.sep/1.okt dette førte til 2. plass Svensk Derby Finale og 1. ukl med HP!!!

Jeg reiste ned til Skåne onsdag 29. sept. trente Floyd 3 pass den dagen og førte han i kval. og finale 30.sept/1.okt.
Dette resulterte i 6. plass Svensk Derby Finale og 2.ukl!!!

65 mils hjemreise gikk lekende lett denne gangen…..

Jeg vil rette en stor takk til:

-Kent og Maria Svensson og Kennel Black Lucky forde jeg er så heldig å få kjøpe valp fra Nordens beste Pointer-oppdretter, deres gjestfrihet, dressur/trenings-tips og ikke minst flotte trenings-marker!

-Ulf Lindh for ett utmerket samarbeid gjennom mange år og felles trening av flere Black Lucky pointere!

-Elin Wittusen og Kennel/Team “US” for gjestfrihet,støtte,dressur-tips og flotte treningsmuligheter!

Mvh. KG

Total
0
Shares

Siste kommentarer