Siste nytt fra Trøndelag

daxo3
Henry og Daxo Fotograf: Snorre Nicolaisen

daxo3Høstprøvene er snart på hell, og de trønderske pointerne gjør det fortsatt meget bra.  I helga fikk distriktet en ny elitehund i Daxo Nova Hajnice (Saxo Du Bois Des Perches-Karla Von Postschwaige), eiere Henry Espeset/A. Ringøen/K. Duedahl/fører H. Espeset som tok 1AK på Kongsvold.

 

 

 

mikeael_einar2

Bjørklunds K Cito deltok på det svenske laget som vant Nordisk Pointermatch i Kauhajoki i Finland i helga – en ny flott triumf av Cito. 

Bjørnar Eidem er stadig å finne på premielistene med sine to gode VK-tisper.  Forrige helg klarte Eidemslias Prikka (Balder-Lytingsfjellets D-Lille My) 4VK semi på Kongsvold.  Sist helg var det moren Lille My sin tur med 3VK kval. og 1VK m/CK semi – også på Kongsvold.

Jimsrypas Milan Baros (Red Taps Luis Figo-Laika), eiere Bjørn Smistad/Birgit Winsnes var i Haltdalen forrige helg og hentet 2VK.  Skoglykkas Balder (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia), eier Hans Korsgaten tok på samme prøve nok en 1UK, som forøvrig var hans 1UK nr. 3 i høst.  På 6 starter har Balder 5 premieringer – en utrolig sterk prestasjon!  Med disse resultatene ligger Balder pr. dags dato på en flott 3. plass i pointercupen for unghunder 2010.

Ohlsmyrens P Rocket Man (Jutevatnets Radar-Borgeflons Jaga Cs), eier Arild Solli gjorde også en sterk innsats forrige helg med å skaffe seg en plass i derby-finalen.

Skoglykkas Gaia (Pålamalmens Go On-Skoglykkas Rubi), eier Rolf Eidsvåg tok i helga sin 1VK nr. 2 i høst – denne gangen i kvalifiseringa på Sølvhund-løpet på Kongsvold.

Øvrige premieringer:

Laica Del Frangio (Ut De La Cense Aux Lievres-Kira), eier Øyvind Kleiven – 2AK Kongsvold

Namdalens Tiri (Kjøniks Perek-Hopfossens Miscka), eier Øyvind Eriksen – 2AK Steinfjellet

Gratulasjoner til alle med flotte prestasjoner!

 

 

 

Total
0
Shares