Norsk Derby 2010

Finaledeltakerne
FinaledeltakerneNorsk Derby finale er i gang og vi har snappet opp at i første rundes fjerde slipp møter P Borgeflon’s Jl Raska e/Herman Billung f/Trond Remvang – P Ohlsmyrens P Rocket Man e/f Arild Solli.  Borgeflon’s Om Quican e/Eva Perman f/Øystein Dahl har niende slipp.
 
Live oppdatering fra finalen finnes HER
 
NPK ønsker finaledeltakerne lykke til.
 
I Derby semifinalen vant Borgeflon’s Om Quican sitt parti med to fuglearbeid og ble tildelt 1.pr ND semifinale. Mens Borgeflon’s Jl Raska og Ohlsmyrens P Rocket Man gikk videre til finale på søk.
 
Borgeflons Jl Raska og Trond RemvangNorsk Derby kvalifisering gikk i snø og ruskevær og der fikk Borgeflon’s Jl Raska 2.pr ND kvalifisering. Borgeflon’s Om Quican, Borgeflon’s Jl Raffzeth, Ohlsmyrens P Rocket Man, og Dansk Dynasta Elka er alle med videre til semifinale på søk.
 
Til helga går Norsk Derby av stabelen med Hjerkinn Fjellstue som hovedkvarter. Av 400 påmeldte er det totalt 96 kvalifiserte. Blant dem finner vi 12 pointere.
Kennel Skoglykka har fått med to hunder fra samme kull: Skoglykkas Aik og Tyra, begge etter Skoglykkas Arjo. Kennel Ham-Nuten har også med to hunder fra samme kull; nemlig Ham-Nutens Tira og Xavi. Begge etter Skipsfjordhønas Biff. Veidfjellets Tutta (Fjellrypas Franko) og Fjellrypas LF Pepsi (Vas Ravens Felix) kommer også fra norske kenneler. Pepsis mor Fjellrypas Lilo er søster til Fjellrypas Franko og tidligere Derby-vinner.
De resterende hundene har utenlandske registreringsnummer. Vi merker oss at Jutevatnets Radar har med to avkom fra forskjellige kull; nemlig Pimens B-Kajsa og Ohlsmyrens P Rocket Man. Kennel Borgeflon er representert med Borgeflons JF Raffzeth etter Borgeflons Jæger, forøvrig far til Franko og Lilo, og Borgeflons Om Quickan, også den etter en norsk hannhund, nemlig Luggoms Opa Crackle.
Pointerlaget komplementeres med Fugledes Marcus etter Black Luckys William og Dansk Dynasty Elka etter Saxo Du Bois Des Perches (som har samme navn som far til Daxo Nova Hajnice som vi husker fra fjorårets Derby).
Alle ønskes lykke til i kvalifiseringen på fredag. For resultater se www.derby.no eller www.nesk.no
Total
0
Shares

Siste kommentarer