Knallhelg for trønderpointerne

trico_tydal
Trico 1VK m/cacit

trico_tydalTrønderpointerne gjorde en formidabel innsats i helga.  På Tydals-prøven ble så godt som alle deltakende pointere premierte – og alle med 1. premier!  1 x 1VK m/cacit, 1 x 1VK m/CK, 1 x VK og 3 x 1UK.  Det kan vel knapt gjøres bedre! VK-klassen ble vunnet av Trico (Loke-Red Taps Laika), eier Arve Nicolaisen som også ble tildelt cacit.

De to andre VK-premierte pointerne på Tydals-prøven var Skoglykkas Arjo, eier Eivind Grønli med 1VK m/CK kval.og Jimsrypas Milan Baros, eier Birgit Windsnes/ Bjørn Smistad med 1VK kval.

 2 nye unghunder fikk sine derby-billetter – Skoglykkas Tyra (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia), eier Rolf Eidsvåg/Monica Klypen og Ohlsmyrens P Rocket Man (Jutevatnets Radar-Borgeflons Jaga Cs), eier Arild Solli.  Sistnevnte fikk i tillegg 2UK på lørdag og ble kåret til prøvens beste unghund. 

Skoglykkas Balder (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia), eier Hans Korsgaten fikk nok en 1UK i helga (sin fjerde premie for høsten – 2x1UK og 2x2UK).

NM gikk også av stabelen på Kongsvold i helga, og her kom 2 trønderpointere på premielista – Lytingfjellets D- Lille My, eier Bjørnar Eidem med 1VK m/CK kval. og Bjørklunds K Cito, eier Einar Holmvik 4VK kval.

I kvalitetsklassene fikk Red Taps Kåre (Østbergets King-Red Taps Soda), eier Pål Frigård 2AK og Daxo Nova Hajnice, eiere H. Espeseth/A. Ringøen/K. Duedahl 3AK.

Gratulasjoner til alle og lykke til i Norsk Derby til alle unghundene og deres eiere!  Vi følger spent med.

 

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer