Siste nytt fra Trøndelag 2010

gaia_meraker2
Skoglykkas Gaia

gaia_meraker2Det “hagler” inn med gode jaktprøve-resultater fra distriktet etter hver helg, noe som viser at medlemmene er aktive i forhold til å profilere vår flotte rase.  Forrige helg greide to pointere fra samme kull å skaffe seg derby-billetten – denne helga oppnådde mora til disse to unghundene Skoglykkas Gaia (Pålamalmens Go-On-Skoglykkas Rubi), eier Rolf Eidsvåg 1VK i Meråker.

Det var ellers mange gamle travere som utmerket seg i helga, slik som Bjørklunds K Cito til Einar Holmvik med 3VK kval. og 4VK semi på Kongsvold samt Eidemslias Prikka, eier Bjørnar Eidem med 3VK kval. – også på Kongsvold. NJCH Fjellrypas Franko, eier Frank Robert Brekke reiste til Verdal og tok en flott 3VK finale der.

Men det er også flott for rasen at det dukker opp noen nye unghunder på premielista.  Skoglykkas Balder (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia), eier Hans Korsgaten hentet i likhet med forrige helg også premie denne helga – nå  2UK i Verdal.  Rypejægerens Kenzo (Pointnics E I Point-Vakkerdalens Vilja), eiere Stian Michelsen/Tina B. Aune og Ohlsmyrens P Rocket Man (Jutevatnets Radar-Borgeflons Jaga Cs), eier Arild Solli stilte begge på Kongsvold og fikk hver sin 2UK.

AK-klassen var også representert på distriktets premieliste med Våsjøens Pan (Kjøniks Fauna-Altegeinos Andantino II), eier Hanne Skilleås med en flott 2AK i Verdal.

Gratulasjoner til alle sammen!

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer