Stolt førstegangs deltaker på jaktprøve

GustavDina
GustavDinaInger Johanne Bergseng har kjøpt Eraaks Dina 3 år av Lars Norderhus.                       Detter er hennes første egne pointer, og hun meldte seg derfor på treningssamlingen til O/A på Sollerøya tidligere i august. Der så vi raskt at hun hadde en veldressert hund med bra viltfinnerevne. Hun ble oppfordret til å stille på jaktprøve med denne flotte hunden hun har fått seg. Hun tok derfor med seg sin sønn Gustav Uhnger og ble med Ingun Raastad opp på NPK sin prøve på Kongsvold, med start på Dina søndag. Etter litt diskusjon frem og tilbake under jegermiddagen lørdag, ble de enige om at Gustav skulle føre hunden på prøven.

Dette gikk strålende, og Gustav hadde god kontroll og samarbeid med Dina i forbindelse med et par støkk i første slipp. I andre slipp fikk Dina et flott fuglearbeid og 2. AK, dette på eier og førers aller første prøve start!! I tillegg til jaktprøve premien, ble Inger Johanne ringt opp av prøveleder og fortalt at hun hadde vunnet en flott skinn stressless med fotskammel. Dette var virkelig en bra start for de to nye pointer eierene, og vi regner med at dette gav mersmak og at de blir å finne på flere prøver senere. Vi gratulerer med begge premiene og ønsker dere lykke til videre!!
Total
0
Shares

Siste kommentarer