Siste nytt Nord-Norge sør

nnm finalelag

NNM på Saltfjellet 21-23 august

nnm finalelagNær 70 VK-hunder stillte til start på Rana JFF`s 3-dagers VK under NNM på Saltfjellet.  Et flott arrangement i fine terreng, stort sett bra besatt med fugl. 14 hunder kvalifiserte seg til finalen, derav 3 pointere, Mofjellets Garm til Leif Olsen/f. L.Hangås, Karacanis Nobel, Arthur Abelsen og Skipsfjordhønas Texi til Wiggo Ditlefsen.

Finaledagen opprant med lette regnbyger som lettet noe etterhvert , men stemningen var lystig. Fuglen var ikke like lystig og var vanskelig å samarbeide med. virvassdalen Samtlige hunder hadde sjanser på fugl og prøven ble avsluttet etter en knapp runde pga for mange minus med støkk og sjanser på fugl bl.a. Nære var riktinok Mofjellets Garm som fikk 2 fuglearbeid med reis, men ble litt urolig i andre situasjon og gikk ut på det. Dommere Nils Røv/Pål Wahlquist hadde vel heller ikke opplevd en så kort finaledag uten premierte hunder noen gang.
I kvalitetspartiene fikk Øystein Nilsen 2. AK på Karacanis Chili og 3. AK på Hammerpoints Ao Guiness. Geir Roger Hagenes fikk 2.UK på Dansk Dynsty Elka.
Total
0
Shares

Siste kommentarer