En tilfeldighet kan føre til fantastiske prestasjoner

Marcus
MarcusFugledes Marcus en sjarmerende ung herremann som tok hjem 3.uk og 2 x 1. uk i helgen!
Marcus kom til Elisabet ved en tilfeldighet i juni 2009 via Henry Espeset, ca 5mnd gammel. (hennes første pointer) Her er hennes flotte opplevelse:
 
Arbeidsvilje, kapasitet og søk har det aldri vært noe å si på, og han er over gjennomsnittlig lykkelig 24 timer i døgnet.
På vårparten var jeg så heldig å  bli innvitert med på rapphøns trening i Sverige av Henry, det ble en uke med mye innlæring, mestring og gevinst for både Markus og meg selv.
Vi skylder Henry en stor takk begge to.
 
I helgen bar opp til Kiær med stor spenning før høstens første prøve.
Vi hadde plass søndag og mandag, og var heldige som fikk plass fra venteliste på lørdag også.
3 flotte dager med fint vær og bra med fulg opprant som følger:
 
Lørdag
Starter opp med å kontrollere makker og ny makker settes på . Med ny makker går det bra og Marcus går meget bra med godt format i fin fart og stil. Søket skjemmes av noen blindstander. Senere slipp fortsatt meget godt søk. Støkker og respekterer i siste slipp, senere stand, reiser enkeltrype og er rolig i skudd og oppflukt. En god unghund som i dag tildeles 3.pr.uk
 
Søndag
Marcus går meget godt i stor fart og fin stil, får med seg mye terreng i god kontakt. Sjanse på fugl. Går i senere slipp meget godt, stand reiser villig og presist stegg i meget tett biotop, komplett rolig i oppflukt og skudd. Utreder ok. Senere stand, fugl letter, komplett rolig. Får i dag en velfortjent 1 pr. Uk
 
 Mandag
Går ut i stor fart, fin stil, lett aksjon. Revierer i store slag i medvind, god kontakt med fører. Stand, justerer seg og fester ny stand lenger fremme. Reiser villig og presist  rypekull og er komplett rolig i oppflukt og skudd. Utreder ok. Senere ny stand, rype letter når fører kommer til og Marcus er komplett rolig i oppflukt og skudd. Fortsetter glimrende, trekker ann inn i kjerr, fugl letter uten at sit. kan bedømmes. En meget god viltfinner som i dag får 1 pr. ukElisabetMarcus
Total
0
Shares

Siste kommentarer