Siste nytt fra Trøndelag 2010

metrinelundskejserDa har høstens jaktprøver startet, og mange trønder-pointere gjorde jobben sin meget bra i helga og fikk fine premieringer.  Distriktet har fått en ny elitehund i Metrinelunds Kejser (Blålyngens Trille-Metrinelunds Ricco), eier Terje Bjugan som oppnådde 1 AK på Røros.   
Flere premieringer på Røros-prøven var 1UK til Harrbekkfjellets Abel (Badstuåsens Tass-Harrbekkfjellets Geira), eier Helge Sundberg og 2AK til Red Taps Charo (Red Taps Soda-Østbergets King), eier Kjell Aunmo.
På Snåsa-prøven var det totalt mange premieringer – deriblant flere pointere.  Bjørklunds K Cito markerte seg også i år med 2VK kval.  Kullsøsknene Skoglykkas Aik (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia), eier Eivind Grønli og Skoglykkas Balder, eier Hans Korsgaten greide begge to å hente hver sin 1UK og 2UK.  Sterkt! 
Flere premieringer på Snåsa-prøven:
2UK – Rypejægerens Kenzo (Pointnics Point-Vakkerdalens Vilja), e. Stian  Michelsen
2AK – Luki Dei Frangi (Ut De La Cense Aux Lievers-Kira), e. Øyvind Kleiven
Gratulerer til alle sammen!
Husk ellers å svare på spørreundersøkelsen om pointerens helse – se info i forrige nummer av Fuglehunden.
 
 

 

Total
0
Shares