Sollerøya

Onsdag 11. august til fredag 13. august, var NPK O/A samlet på Rønningen camping isollerya_6 vakre Femund. Vi var totalt 10 deltakerer og to ledsagere med på samlingen, hvor vi torsdag og fredag ble fraktet med båt ut til store Sollerøya, for trening på rype og skogsfugl. Også i år stilte vår egen Steinar Sørlie opp som instruktør sammens med sin flotte kone Åse. Det var varmt i været og nesten helt vindstille, så selv om terrenget var vått var det veldig vanskelige forhold for hundene ute på øya. Men vi fikk masse fugl på vingene, noen med stand andre på støkk.

Torsdag kveld hadde vi samling med felles middag på Rønningen, hvor også Knut og Berit fra hundeskolen var invitert sammens med Steinar og Åse. Her fikk vi servert deilig gryterett, is og kaff av Grethe fra campingen. Kort oppsummert hadde vi to flotte dager, hvor alle hundene hadde mulighet for å komme i fugl, noen litt mer enn andre.. og hvor alle deltakerene var udelt veldig fornøyde med helgen. Vi takker Knut Østmo fra Femund hundeskole for flott drifting av øya, slik at vi kan komme og trene og kjempe stor takk til Steinar og Åse Sørlie som stilte velvillig opp som instruktører for oss og ga gode råd og veiledning solleryaunderveis!sollerya_3
Total
0
Shares

Siste kommentarer