Treningssamling i samarbeid med Vestfold Fuglehundklubb 31. juli og 1. august

trening_kvelde

trening_kvelde

En vellykket treningshelg i Kvelde er gjennomført, og utbyttet ble godt for 10 deltakere lørdag og 9 søndag tross regn store deler av lørdagen. Sprek fugl som har gått lenge ute i voliere tåler tydeligvis regn. Det er sjelden å se så flygedyktige ungfasaner i vått vær. Lørdagen opprant med sol og fin sønnavind og treningsutbyttet ble enda bedre. Mange fuglesituasjoner med eller uten line i det fine inngjerdede terrenget på Kvelde bød på mange muligheter til justeringer. Alle hundene hadde vellykkede situasjoner selv om alt ikke var helt på plass. Det kan koke over for noen og enhver når det blir mye fugl! De fleste deltakerne valgte å overnatte på plassen Ilandsrønningen hos Tom Henning Brevik.

Dette var et flott sted med kjempefine utleiehus, grillhytte og fine fasiliteter for slike samlinger. I grillhytta gikk hundepraten til langt på natt.  Vi sier takk til instruktørene Tore Langerud og Christer Wallerby som serverte fugl og instruerte deltakerne på en kjempefin måte. De øste ut råd og tips til hver enkelt. Vi har reservert trening for Pointerklubben lørdag 25. september. Da er jordene tresket, og det blir trening i prøveterrenget. Helga etter går Vesfold I av stabelen. De som er ferdig med jakta og tenker å stille på lavland bør benytte seg av muligheten. Dette blir bra.Påmelding til trening 25. september: Pål Gisle, paal.gisle@online.no

Total
0
Shares

Siste kommentarer