Ny utstillingschampion i Trøndelag

myrteigens_queen_erika5
NUCH Myrteigens Queen Erika 5

myrteigens_queen_erika5Lørdag 3. juli arrangerte Norsk Kennel Klub utstilling i Trondheim, og her gikk Myrteigens Queen Erika 5 (Oterbekkens Ronda-NSJCH Håkerløkkens Straight Flush), eier Lars Krogh helt til topps blant Selskapet er kanskje best kjent for a ha skapt den legendariske Slots3-serien bestaende av video spilleautomater , og dette er et arbeid de ogsa har fatt priser for. pointerne med følgende resultat:  1BK, 1BKK, Cert, 1BTK, BIR, Cacib. 

Med dette flotte resultatet ble Queen Erika 5 norsk utstillingschampion og er selvfølgelig også elitehund i NPK fra før.

Gratulerer og lykke til videre!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Siste kommentarer