Pointersamling Heia Dressurområde 17. og 18. juli

pointersamlingHeisann, alle pointerfolk!
Det er vel på tide med en siste påminnelse om Pointersamlingen i Heia Dressurområde på Steinkjer helga 17-18 juli. Vi har allerede passert 20 pers/20 hunder til samlingen, men vi ønsker oss flere deltakere.
Det var en vellykket samling i 2009, og derfor blir det ikke store forandringer til årets samling.

FREDAG;
De fleste møter opp? Ta kontakt med Terje på mobil, slik at dere finner fram. Følg RV 762 fra “Grand-krysset” inne i Steinkjer by, og da er det bare å følge skiltene og kjøre til Giskås skytefelt.
LØRDAG;
Vi drar til Heia Dressurområde kl 0900, det tar 5 min å kjøre dit, planlegger å være på fjellet hele dagen. Det kan bli flere partier, men felles kaffekoking og lunch. Det er to fiskevatn inne i Heia Dressurområde. Kan man fiske, så får man fisk også!
Middag og grilling på kvelden, tror vi tar grillingen før utstillingen?
Ca kl 18-20, Valpeskue og Utstilling, Dommer Siv Sandø, premier fra NPK`s sponsorer. Siv kan dømme andre raser også, hvis det er noen som har det?! Dette er en utstilling med godkjent utstillingsdommer (Siv dømte blant annet på Stiklestad i 2009), men det er ikke en stambokberettiget utstilling. Men tenk hvilken heder det er likevel!!
Hvis det blir nok hunder, blir det apportkonkurranse etter utstillingen. De som har, tar med apportrype(r). Også anledning til å ta apportbevis.
SØNDAG;
Vi drar til Heia Dressurområde kl 0900. Etter avsluttet trening, kort evaluering oppe på fjellet og deretter hjemreise.
HUSK;
Samtlige deltakende hunder i Heia Dressurområde må være vaksinert og inneha sauerenhetsbevis.
Fellesgrill på lørdagskvelden, ta med griller og mat!
Mat, telt og utstyr for overnatting og opphold må deltakerne medbringe selv.
Overnatting i telt/bobil/campingvogn. Det er strømuttak til vogn/bobil.
Vi vil holde til inne på området til Heia dressurområde og vi vil ha tilgang til et stort sanitærhus med dusjer, toaletter og vasker/servanter.  Vi har også en stor plasthall til disposisjon i tilfelle regn.
Vi kan ta med andre enn trøndere også, bare de kan uttale ”tasschlåt” på godt trøndersk!! 
Påmelding til undertegnede innen 5. juli. Pris for hele helga, par/familie kr 500,- uansett antall deltakere/hunder/personer det er i hver ekvipasje. Dette beløpet er for både opphold, utstilling og to dager i dressurområdet. Ta med en 500-lapp, det er ingen kortautomat i Heia!
Påmelding til Terje Bjugan, Mobil; 41557163 / Meil;
Mvh Terje
Total
0
Shares

Siste kommentarer