Nord-Norsk Pointertreff 11 – 13.juni 2010

DragRace

DragRaceDa var årets pointertreff over for denne gang. Vi hadde 70-80 stk som var på treffet denne helga med stort og smått.

Årets dragrace blei vunnet av Barentsviddas B Kim(NO33070/09) til Stian Henriksen, og apportkonkuransen ble vunnet av Pointerlabbens Ina(NO41827/09) til Ronny Hartviksen.

Ottorinos Tya BIR og Barentsviddas Sortebill BIMUtstillingen ble i år vunnet av Ottorinos Tya til Dag Håvard Hansen med Cert og BIR, BIM og hannhund Certet gikk til Barentsviddas B Sortebill til Geir B. Larsen. Vi gratulerer vinnerne og takker dommer Trond Olsen som klart og tydelig fortalte oss hva han spesielt så etter hos hver enkelt hund (vinkler, rasetypisk hode, og hundens bevegelser i ringen).

Utstillingsresultatene for Nord-Norge Nord finner du HER
Utstillingsresultatene for Nord-Norge Sør finner du HER

 

LuftgeværskytingVi hadde mange dyktige små jægere som hadde skyteoppvisning for brødrene Stian og Frode Henriksen som var “instruktører” under luftgeværskytinga for barn.

Blinkene ble truffet gang på gang, og nye jægere er under rekrutering. Husk bare å investere i våpenskap for store og for små.

 

Wiggo PowerNapp Ditlefsen premieresDR Ronny Hartviksen gratulerte distriktes hunder og førere med nok en topp jaktprøvesesong i 2009. Hvor blant annet NJCH Kari-Mor(05112/99) til Wiggo PowerNapp Ditlefsen ble årets Høyfjellshund og fikk utdelt en passende premie. Rypejægerens Giron(24703/08) til Marit Mortensen ble årets Ungpointer i NPK i 2009.

 

Øystein PedersenHarald Jan EdvinsenNye NPK elitehunder som ble hedret med oppmerksomhet og diplomer på treffet var Ronja (19710/05) til Øystein Pedersen, Sildrebekkens Lola(23821/06) til Harald Jan Edvinsen.

 

Ketil SollidRune StrandskogBarentsviddas Kleopatra(16994/05) til Ketil Sollid, og Forfjordalens Gard(12149/01) til Rune Strandskog.

Og Ottorinos Bono(18924/06) til Bernt Eriksen som ikke var tilstede på treffet.

Vi fikk i tillegg 2 nye elitehunder under helgas utstilling, dette er Pointnics E I Point(13647/07) til Ole Ingebrigtsen og Skipsfjordhønas Funny(26597/05) til Wiggo PowerNapp Ditlefsen, gratulere til dere alle.

 

Pointer BrothersPointer SistersVi vil takke Trond Olsen, Eva Bente Lindseth, Rita og Frode Stenerud for at dem tok turen opp til oss i nord. Trond er herved opptatt i Pointer Broders som gitarist, og Geir B Larsen har herved overtatt som frontfigur og sanger med sin blues inspirerte stemme.

Frode øver på PowerNappFrode Stenerud er for all fremtid fritatt for fotballkamper her i nord da han skal bli bestefar i disse dager, og benskjørheta har begynnt å melde seg.

Ellers hadde vi pointervenner som kjørte helt fra Vardø/Vadsø for å være med….snakk om entusiasme…

Jeg vil også informere om at jeg har fått en hjelpe mann i område for Lofoten/Vesterålen, det er Rune Strandskog.

 

VertsskapetVi vil også rette en stor takk til vertskapet Åge og Solveig Rismo som hvert år gjør treffet til en fantastisk opplevelse for oss pointerentustiaster.

Og takk til Said Nordin, Jenny Richardsen, Frode og Stian Henriksen, Christian Sletbakk og Ole Ingebrigtsen m.fl for all hjelp i forbindelse med treffet.

Og til våre sponsorer:

Royal Canin
Andresen Vaapenforretning
Dyreklinikken Tromsø
KontorDesign
Forsvaret v/FLO Bardufoss
Mack Bryggeri
KaffeLiv

Ønsker alle en flott sommer, så stiller vi på høstens prøver med friske bein og topptrente hunder.

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer