Siste nytt fra Trøndelag 2010

Referat fra medlemsmøte på Steinkjer

premievinnereTirsdag 15. juni ble det avholdt medlemsmøte på Steinkjer Kurssenter på Steinkjersannan.  På tross av et visst arrangement i Sør-Afrika  for tida ble det en fin og engasjert gjeng som møtte opp og diskuterte pointer.  Kontaktperson i Nord-Trøndelag Terje Bjugan orienterte om sommersamlinga i Heia Dressurområde og presenterte to 3-årige sponsoravtaler som NPK har inngått med MX-Sport og Lundhags.

Gledelig var det at både nye og gamle medlemmer dukket opp på medlemsmøtet. DR orienterte om aktivitetene som har vært i Trøndelag så langt i år, mens Terje Bjugan  presenterte sitt opplegg i Heia Dressurområde. Flere har allerede meldt seg på, men det er plass til flere – så meld dere på innen fristen som er satt til 1. juli. 

I tillegg presenterte Terje to 3-årige sponsoravtaler inngått med MX-Sport og Lundhags i forbindelse med NPK’s hovedprøve på Kongsvold.  Disse avtalene går ut på følgende: Lundhags sponser 25 ryggsekker, klesartikler, capser og ullsokker pr. år til premievinnerne, mens MX-Sport sponser 35 dommergaver pr. år(Bergans-sekker for 2010). 

Ole Arnstein Strømsli redegjorde fra styret og snakket bl.a. om følgende:

  •  Midt-Norsk Pointertreff på Hageseter
  •  spørreundersøkelsen om pointerens egenskaper i regi av avlsrådet
  •  planlegging av fellestur med innleid buss til Finland i forbindelse med  Nordisk Pointermatch første helga i oktober.

Ellers ble det servert kaffe og lefse, og vi hadde loddslag med flotte gevinster gitt av MX-Sport og Lundhags.

Utstillingsresultater

bir_bim_stiklestadPå Stiklestad-utstillinga forrige helg ble Metrinelunds Kejser (Blålyngens Trille-Metrinelunds Ricco), eier Terje Bjugan BIR, 3BIG og tildelt cert.  Riddarsporrens Kaos (Lyngborgs I Vi-To – Bjørklunds K Cito), eier Trygve Kolstad ble BIM og ble også tildelt cert. 

Fjellrypas Lf Røa ((Fjellrypas Lilo – Vas-Ravens Felix), eier Wenche Kolstad/John A. Grande stilte på Røros og fikk 1JK, 1JKK og HP.  Bjønnålias Figaro (Vaulhaugens Miss Mouche-Balder), eier Per O. Bjørndal ble på samme utstilling BIR og tildelt cert.

hattfjelldalutillingaI Hattfjelldal den 30.05.10 oppnådde Ottorinos Trulte (Ottorinos Anna-Balder), eier Otto Knudsen meget godt resultater.  Hun fikk 1AK, 1AKK, 1BTK, 1BIG, 2BIS, CK. 

Gratulasjoner til alle! 

 

 

 

   

Total
0
Shares

Siste kommentarer