Siste nytt fra Trøndelag 2010

premievinnere
Glade premievinner med sponsorgaver

Referat fra medlemsmøte på Steinkjer

premievinnereTirsdag 15. juni ble det avholdt medlemsmøte på Steinkjer Kurssenter på Steinkjersannan.  På tross av et visst arrangement i Sør-Afrika  for tida ble det en fin og engasjert gjeng som møtte opp og diskuterte pointer.  Kontaktperson i Nord-Trøndelag Terje Bjugan orienterte om sommersamlinga i Heia Dressurområde og presenterte to 3-årige sponsoravtaler som NPK har inngått med MX-Sport og Lundhags.

Gledelig var det at både nye og gamle medlemmer dukket opp på medlemsmøtet. DR orienterte om aktivitetene som har vært i Trøndelag så langt i år, mens Terje Bjugan  presenterte sitt opplegg i Heia Dressurområde. Flere har allerede meldt seg på, men det er plass til flere – så meld dere på innen fristen som er satt til 1. juli. 

I tillegg presenterte Terje to 3-årige sponsoravtaler inngått med MX-Sport og Lundhags i forbindelse med NPK’s hovedprøve på Kongsvold.  Disse avtalene går ut på følgende: Lundhags sponser 25 ryggsekker, klesartikler, capser og ullsokker pr. år til premievinnerne, mens MX-Sport sponser 35 dommergaver pr. år(Bergans-sekker for 2010). 

Ole Arnstein Strømsli redegjorde fra styret og snakket bl.a. om følgende:

  •  Midt-Norsk Pointertreff på Hageseter
  •  spørreundersøkelsen om pointerens egenskaper i regi av avlsrådet
  •  planlegging av fellestur med innleid buss til Finland i forbindelse med  Nordisk Pointermatch første helga i oktober.

Ellers ble det servert kaffe og lefse, og vi hadde loddslag med flotte gevinster gitt av MX-Sport og Lundhags.

Utstillingsresultater

bir_bim_stiklestadPå Stiklestad-utstillinga forrige helg ble Metrinelunds Kejser (Blålyngens Trille-Metrinelunds Ricco), eier Terje Bjugan BIR, 3BIG og tildelt cert.  Riddarsporrens Kaos (Lyngborgs I Vi-To – Bjørklunds K Cito), eier Trygve Kolstad ble BIM og ble også tildelt cert. 

Fjellrypas Lf Røa ((Fjellrypas Lilo – Vas-Ravens Felix), eier Wenche Kolstad/John A. Grande stilte på Røros og fikk 1JK, 1JKK og HP.  Bjønnålias Figaro (Vaulhaugens Miss Mouche-Balder), eier Per O. Bjørndal ble på samme utstilling BIR og tildelt cert.

hattfjelldalutillingaI Hattfjelldal den 30.05.10 oppnådde Ottorinos Trulte (Ottorinos Anna-Balder), eier Otto Knudsen meget godt resultater.  Hun fikk 1AK, 1AKK, 1BTK, 1BIG, 2BIS, CK. 

Gratulasjoner til alle! 

 

 

 

   

Total
0
Shares

Siste kommentarer