Rapport fra pointertreff Busk og Vestf. 29 Mai.

Sundhaugen_003Treffet og Utstillingen ble avholdt på Sundhaugen, beliggende mellom Eikeren og Fiskumvannet, Sundhaugen er som de fleste vet Norges tredje vakreste sted.

Oppmøtet var ok, 15 hunder deltok i selve utstillingen. Og en del Championer lå rundt og ventet for å delta i Apportkonkurangesen.

Familien Enberget rigget opp en liten Gourme Grill, dette fikk den litt uheldige bivirkning av at den ikke ukjente senior medlem. Gunnulf Lisland, importert fra Telemark, forspiste seg på pølser.

Dette resulterte i at under fremvisningen av sin hund, som sto til Championat, klarte eier ikke å få opp drivet, så det ble en helt korrekt 2 pris.

Motto for senere må bli: først premie, så pølser.

Utstillingen ble myndig og korrekt dømt av Steinar Sørli.

Sundhaugen_008Beste Tispe ble: Fn Fia ( Bl.l Rapp – Bl.l Viktoria) til Mathisen. Beste Hannhund CERT ble Kjøniks Don Pedro (Siti d,l,Mazzora – K. Flora) til Stenersen. Tispe CERT gikk til Barentsviddas Dolly (Bl.l. Copiad – Giga ) til Skeivik.

Apportkonkurangsen ble dømt av Stein Rismyr å ble vunnet av gamle Baracuda, som hadde reist 600 km for å delta, iverig satsing sier arrangemang komiteen.

Dog ble det visnok komentert fra under-veggitasjonen, at dommers klokke nok trengte en tur til urmakeren. Ingen skriftelige protester inne 7 dager som reglene er, å resultatet er offentelig godkjent.

 

Hilsen P.O.Brekke

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer