Siste nytt fra Trøndelag

Medlemsmøte på Steinkjer

Tirsdag 15. juni kl 19.00 blir det medlemsmøte på Steinkjer Kurssenter (gamle Befalsmessa på Steinkjersannan). 

Som ny DR er det viktig å bli kjent med distriktets medlemmer og få et innblikk i hva som ønskes av aktiviteter i distriktet.  Denne gangen blir møtet arrangert i Nord-Trøndelag, nærmere bestemt Steinkjer Kurssenter.  Terje Bjugan (kontaktperson i N-T) vil i tillegg orientere om pointersamlinga i Heia 17. og 18. juli samt sponsoravtaler som er inngått med NPK.  Hvis mulig vil også sponsorene delta på møtet.

Ellers blir det masse hundeprat, kaffesalg og utlodning.  Håper at så mange medlemmer som mulig har anledning til å sette av denne kvelden og bidra til at vi får en trivelig pointerkveld i en hyggelig atmosfære i kurssenterets lokaler.

Flotte utstillingsresultater

marianne_og_billiePå Sølvhundutstillinga i Trondheim 29. mai ble Skoglykkas Billie (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia), eier Marianne Lundal Pedersen beste tispe og fikk tildelt CK. Billie er bare såvidt 1 år og har kanskje en “lysende” utstillingskarriere foran seg? Tispecertet gikk til Garmanns Madam Black And White, eier Pål J. Larsen.

Ellers fortsetter Otto Knudsens unghund Ottorinos Trulte (Ottorinos Anna-Balder) å sanke høye premier i utstillingsringen.  I Hattfjelldal ble hun BIR, BIG og 2BIS.

Gratulasjoner til alle.

Pointersamling 17. og 18. juli

I år som i fjor legges sommerens pointersamling til Heia Dressurområde i Steinkjer.  Det planlegges med 2 dager i fjellet og aktiviteter og “konkurranser” på lørdagskvelden.  Vi håper bl.a. at vi får nok deltakere til appportkonkurranser samt kåring av samlingens vakreste pointer på en uhøytidelig utstilling dømt av en godkjent utstillingsdommer.  Samtlige deltakende hunder må være vaksinert og inneha sauerenhetsbevis.

Fellesgrilling på kvelden, ta med griller!

Mat, telt og utstyr for overnatting og opphold må deltakerne medbringe selv.

Overnatting i telt/bobil/campingvogn.  Vi vil holde til inne på området til Heia dressurområde, og vi vil ha tilgang til et stort sanitærhus med dusjer, toaletter og vask i flotte lokaler.

Pris for hele helga (par/familie) ca kr 450,- inkl. opphold og 2 dager i dressurområdet.

Påmelding til Terje Bjugan innen 1. juli mob. 41557163 eller .

Dressurkveld hos Nina

dressurkveld5 unge pointere fra 13 mnd til 2,5 år viste positiv framgang under dressurkvelden på mandag. Hundene greide å være fokusert og vise ro under provokasjon med duer. Nina fortalte i etterkant hva hver hund/eier bør trene videre på, og de fleste av deltakerne ønsker å gjenta treningen senere.

Det er fortsatt noen ledige plasser mandag 14.06. Interesserte bes kontakte DR tlf. 90093077 eller mail   innen 10.06.  Først til mølla …….. 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer