Duetreff

DueDu har vel ikke tenkt å sitte foran TV-en på lørdag med Eurovision Song Contest når du kan oppleve en sommernatt ved Mjøsa sammen med  trivelige hundefolk? Lørdag 29.mai er det duekveld hos Trond Olsen. Du kan få individuell trening på duer, delta i en uhøytidelig duecup samt oppleve sommernatten sammen med andre likesinnete.  Her er det mulig å ta det skrytebildet av hunden i stand som du ennå ikke har fått tatt. Da har du både til stueveggen og resultatlista i Fuglehunden. Du kan til og med bare komme om kvelden til grilling, sanne historier fra virkeligheten fortalt av de som opplevde det hele og smektende gitartoner fra kenneleieren. Dette kan du oppleve ved etter å ha slått 414 78 798 for påmelding, eller bare en ssms til samme nummer. Duetreningen får du for 250,- og duecupstart koster bare kr 50,-.

Bli med, alle er velkommen!

Total
0
Shares

Siste kommentarer