Referat fra medlemsmøte i Trøndelag

nina_kjeldsberg_2
En engasjert Nina

nina_kjeldsberg_2Medlemsmøtet på Heimdal den 10. mai samlet 15 personer, og tema for kvelden var “Fra valp til voksen – trening og dressur” med Nina Kjeldsberg som foredragsholder.

 

I sitt engasjerte foredrag påpekte Nina faktorer som lederskap, stemmebruk og kroppsspråk som viktige elementer i dressuren, og hun “trollbandt” oss i ca 2 timer om temaet.  De som var tilstede fikk nok noen nyttige tips i forhold til dressur av fuglhund.

Flere av de oppmøtte var interessert i å delta på noen dressurkvelder hos Nina på Korsvegen, der hun benytter duer som provokasjon i dressurarbeidet. Etter pinse vil det bli satt opp aktuelle datoer for slike kvelder hos Nina, og nærmere info vil komme på distriktssiden. 

Total
0
Shares

Siste kommentarer