Vinterresultater Hedemark/Oppland

k-trym
k-trymDet har ikke vært så mange resultater på pointerene i distriktet i vinter. Dette skyldes sikkert noe vanskelige treningsforhold før prøvene startet og derfor liten deltakelse. Noen få hunder har likevel klart å bringe fugl for skudd , oppført seg på en ordentlig måte og fått premie.  Eraaks Røde Embla 13384/06 (Ham-Nuten’s Heike – Tors Evita) til Ingun Raastad fikk også 2.AK på Hovden 9.-11.april . Vierkrullens Birka  26056/08 (NJCh Høgdebrotets Pluto – NSUCh  NV-03 Huldreveiens HT Vidda) til Harry Flathagen gjorde en særdeles fremragende prestasjon på RS-minneløp på Femunden 23.04 og oppnådde 1.UK. Under jegermiddagen på samme prøven fikk kullbror til Birka, Vierkrullens Vito 26055/08 tildelt premie for Årets Unghund i 2009 i Hed/Opp fuglehundklubb. Eiere og førere er Maths Austeng og Per Anders Westgård. Dette er ekvipasjer vi nok skal få høre mere fra. En vi har hørt fra tidligere er en pointer fra Valdres. 
Torhild Nybråten og Erik Stenersen har vært på utstilling med Ottorino’s K-Trym  20675/02 (Ylajalis Isak – Lytingfjellet’s Arrga) og fått 1.BK og 1.BKK. (Se bildet over).  K-Trym hadde jo en eksepsjonell 1.AK fra  i fjor vinter med 5 fuglearbeid. Han er nå elitehund i NPK med disse resultatene. Gratulerer så mye til dere alle.
Total
0
Shares

Siste kommentarer