Siste Nytt Nord-Norge Nord 2010 I

NPK Elitehund Ronja

NPK Elitehund RonjaPrøvesesongen er over for denne gang

DR Ronny Hartviksen har all grunn til å være fornøyd med premiesankingen i distriktet i disse dager hvor han sitter i syden og nyter tilværelsen mens vi andre hutrer i sluddbygene som ikke helt vil slippe taket for å slippe våren til.

76 premieringer er det blitt med bl.a 14 x 1.pr UK, 9 x 1.pr AK og 6 x 1.pr VK hvorav 3 m/CK. Ny elitehund i NPK Ronja til Øystein Pedersen, og 5 som bør jakte på 1.BK på utstilling i løpet av sommeren for å kunne titulere seg som elitehunder. ( 2 av disse har 1.BK i konkurranseklasse før de fylte 2 år, men jfr statuttene gjelder ikke 1.BK før hunden er fylt 2 år).

Om litt legges det ut en egen artikkel om Nord-Norsk Pointertreff 11 – 13.juni m/NKK Cert i Målselv. Vell møtt.

Alle jaktprøveresultater Nord-Norge Nord 2010 : Her  (76 premier)

Alle utstillingsresultater Nord-Norge Nord 2010 : Her  

Pause i AK partiet StrømsliaAltevannsprøven II 24-25.04.10

På Atlevannsprøven II var det i kvalitetsklassene at pointeren hentet premier denne helga.

Barentsviddas B Sortebill til Geir B. Larsen, Ham-Nutens Tira til Torfinn Hammari og Vestfjorddalens Tøtta T til Terje Steinsund fikk alle 2.pr UK. Skipsfjordhøans Duke til Per Anton Berg fikk 2.pr AK.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Altevannsprøven II finner du: Her

Hanne Støver tok turen fra Bodø med Vakkerdalens Tico og fikk 1.pr UK på lørdag , søndag ble det 2.pr  AK på Vakkerdalens Lava, grattis.

Denne siste prøvehelga her nord er det Ofoten Fuglehundklubb som ønsker velkommen til Atlevannsprøven II. Sekretæriatet blir på Villmarksentret på Innset.

 

Ham NutensTira 1.pr UKAltaprøven m/CACIT og Arctic Cup 16-18.04.10

Ingen av våre ungpointere klarte å komme på premielista i Arctic Cup finalen. I VK finalen ble A-My til Bjørge Pedersen nr 2 med 2.pr VK finale.

I UK fikk Ham-Nutens Tira til Torfinn Hammari 1.pr UK.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Arctic Cup og Altaprøven finner du: Her

Said og Ham-Nutens Xavi 1.pr UKArctic Cup er i gang, og foreløpig vet vi at tre av våre unghudner har kvalifisert seg for finalen. Jutevatnets Cox til Wenche Wara har fått 3.pl Arctic Cup kvalifisering, og Rypejægerens Sassicaia til Ketil Sollid samt Rypejægerens Giron er begge videre på søk.

På Altaprøven har i dag Stilladalens Mia til Ronny Bang Amundsen fått 1.pr AK. Black Storm til Stine Marie Pedersen fikk 2.pr AK, mens Barentsviddas B Sortebill til Geir B.Larsen fikk 1.pr UK. Ham-Nutens Xavi til Said Nordin har også fått 1.pr UK. Gratulere til dere alle.

Da var det duket for unghundenes høystatusløp i Alta. 45 unghunder starter ut i lørdagens kvalifisering for å kjempe om tittelen Arctic Cup vinner 2010. Ni av disse er pointere, sju av dem fra vårt distirikt mens en har tatt turen fra Stavanger etter å ha blitt nr 3 i Sør-Norsk Unghundmesterskap forrige helg. Og den siste kommer fra Nord-Sverige for å kjempe om de gjeveste plasseringene.

I dagens VK kvalifisering har Joker til Ronny Hartviksen fått 1.pr VK m/CK, kanon. I AK har Balett til Tor Eivind Aas fått 1.pr AK og VK biletten, grattis. Stine Marie Pedersen har fått 2.pr AK på Miss Crazy, og 3.pr AK på Black Storm.

Vest-Finnmark fuglehundklubb er arrangør og i tillegg til Arctic Cup arrangeres det en 3 dagers VK m/CACIT hvor 80 hunder stiller til start samt kvalitetspartier alle dager.

Vi ønsker alle de kvalifiserte unghundene lykke til i Arctic Cup og spesielt pointerne:

Barentsviddas B Kim (Giga – Black Luckys Copiad) til Stian Henriksen
Barentsviddas B Sophia (Giga – Black Luckys Copiad) fører Christian Sletbakk
Barentsviddas B Dolly (Giga – Black Luckys Copiad) til Arild Skeivik
Jutevatnets Cox (Setpoints Prima – Rail Av Vor-Point) til Wenche Wara
Ottorinos Tya (Ottorinos Anna – Balder) til Dag Håvard Hanssen  (trekt pga løpetid)
Plettskis Frey (Forsrännarens Balder – Lidpoints Leja) til Peter Backe
Rypejægerens Giron (Vakkerdalens Vilja – Pointnics E I Point) til Marit Mortensen
Rypejægerens Sassicaia (Vakkerdalens Vilja – Pointnics E I Point) til Ketil Sollid
Veidfjellets Tutta (Ørnutas A Kiwa – Fjellrypas Franko) til Mads Hanssen

Arctic Cup er en jaktprøve for unghunder. Etter nye regler trådte i kraft 01.01.2010, har Arctic Cup nest høyest status av alle unghundprøver i Norge. For å kunne delta må hunden ha klart kvalifiseringskravet som er 1. pr UK.

Mer info og fortløpende oppdatering finnes på hjemmesiden til Vest-Finnmark Fuglehundklubb

 

Rypejægerens Sassicaia 4 x 1.UK i vinterAltevannsprøven m/CACIT og Børselvprøven 10 – 11.04.10

På Altevann fikk Jimsrypas Ottar til Alf Tore Bølgen 1.pr VK m/CK kvalifisering. Skipsfjordhønas Funny til Wiggo Ditlefsen fikk 2.pr VK kvalik. I Børselv fikk Stilladalens Mia til Ronny Bang Amundsen 5.pr VK finale.

I UK imponerte Veidefjellets Tutta til Mads Hansen med 2 x 1.pr UK, Barentsviddas Sophie ført av Christian Sletbakk 1.pr UK og Rypejægerens Sassikaia til Ketil Sollid med vinterens fjerde 1.pr UK. Det blir spennedne å følge disse, samt en rekke andre fremadstormende ungpointere i Arctic Cup kommende helg. 

Pointer resultater for distrikt NNN fra Altevann og Børselv finner du: Her

I tillegg fikk Ham-Nutens Xavi til Said Nordin 2.pr UK på Altevann, i Børselv fikk søstra Ham-Nutens Tiara til eier og oppdretter Torfinn Hammari 2.pr UK. Også Jutevatnets Cox til Wenche Wara fikk 2.pr UK i Børselv.

I AK fikk Pimens Aron til Terje Steinsund 2.pr AK på Altevann.

 

De premierte NM Vinter finaleNM Vinter på Andøya 25 – 28.03.10

Det ble en fantastisk finale, med fuglearbeid fra start til mål. Gratulere til Fjellrypas Franko til Frank Robert Brekke som med to fuglearbeid fikk 3.pr VK finale. Pointnics E I Point til Ole Ingebrigtsen hadde også fuglearbeid, men to sjanser på fugl vippet han ut av premielista.

Barentsviddas Mafia til Geir B Larsen fikk 1.pr AK i dag.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Andøya finner du: Her

Gratulere til Joker og Ronny Hartviksen som har fått 1.pr VK m/CK semifinale, Fjellrypas Franko til Frank Robert Brekke 3.pr VK semifinale. Pointnics E I Point til Ole Ingebrigtsen videre til finale på søk.

I Exit Cup har Skipsfjordhønas Prinsen til Mikael Kangosjævri fått 3.pr VK kvalik.

Gratulere også til unghundene Rypejægerens Sasicaia til Ketil Sollid 1. pr UK og 2.pr UK, Barentsviddas Kim 1.pr UK. Heinådalens Ask til Sølvi og John Dagfinn Aspenes har fått 2.pr AK.

Gratulere til Joker til Ronny Hartviksen som har fått 4.pr VK, og Karacanis Zita til Geir Roger Hagenes som fikk 6.pr VK i NM vinter kvalifisering.

Red Taps Luis Figo til Bjørn Smistad, Ravnkloas B Dreng til Inger Lill Løkås Pedersen, Sildrebekkens Lola til Harald Jan Edvinsen, Pointnics E I Point til Ole Ingebrigtsen, Vaulhaugens Nico til Svein Sellie, Borgeflons Cj Pia til Einar Holmvik, og Fjellrypas Franko til Frank Robert Brekke alle er med videre til semifinale.

Gratulere til Pointerlaget som på Andøya i NM Lag ble nr 3 i dag. På laget var Skipsfjordhønas Funny til Wiggo Ditlefsen, Pointnics E I Point til Ole Ingebrigtsen, og Fjellrypas Franko til Frank Robert Brekke.

Patjanens Villa Antinori med frisk reisArnøyprøven m/CACIT og Gallok 20 – 21.03.10

Værprofetene tok feil, det ble ruskevær på Arnøya, spesielt på søndagen. Et parti måtte bryte pga tett snøvær, vind og brøytemanskaper som var klar for å stenge veiene.

Men pointeren lar seg ikke stoppe, også i dag søndag ble det flotte premieringer. Heinådalens Ask til Sølvi Aspenes ført av Jon Dagfinn Aspenes fikk 3.pr VK finale. Jutevatnets Cox til Wenche Wara viser kanon form med 1.pr UK. Og Jimsrypas Kitty til Jim Theodorsen feiret 2 års dagen i går, og fikk 1.pr AK i dag. Bedre kan det ikke gjøres. 

Pointer resultater for distrikt NNN fra Arnøya og Gallok finner du: Her

På Arnøya fikk i tillegg Ørntuas F Hero til Frode Henriksen 2.pr UK. Dansk Dynasta Elka til Geir Roger Hagenes 2.pr UK. Vakkerdalens Vilja til Tone Kanestrøm ført av Per Kanestrøm fått 4.pr VK. Ottorinos Tya til Dag Håvard Hanssen 1.pr UK og 3.pr UK. Jutevatnets Cox til Wenche Wara har fått 2.pr UK. Veidfjellets Tutta til Mads Hanssen har fått 3.pr UK. Grattis.

Sekreteriatet til Arnøyprøven blir som vanlig på Lauksletta internat, og vertskapet er helt sikkert i gang med å tilrettelegge for denne flotte prøven.

I Gallok er det Sør-Varanger JFF som er arrangør, og også denne prøven er kjent for den fine sosiale stemmningen.

I Harstad er det NKK utstilling denne helga, satser på at premieringene meldes til oss gjerne med bilde slik at vi kan få lagt disse inn.

De premierte i VK finaleTromsøprøven m/CACIT og Sennalandet 13 – 14.03.10

På Tromsø prøvens andre dag viste pointeren seg på ny frem med flotte premier. I UK fikk Ottorinos Tya til Dag Håvard Hanssen en fin 2.pr UK. Etter en kort tur ned i AK slo Vakkerdalens Vilja til Tone Kanestrøm til igjen og fikk 1.pr AK. Den ferske VK hunden Pointnics E I Point til Ole Ingebrigtsen debuterte denne helga med 1.pr VK finale.

På Sennalandet fikk Ham-Nutens Tira til Torfinn Hammari 2.pr UK.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Tromsø og Sennalandet finner du: Her

Anders og Tore Hund 3.pr VKFørste dag av Tromsø prøven er avviklet, og Henningknausens Tore Hund til Anders Eidisen fikk 3.pr VK  kvalifisering.

Kalle Jordan tok turen fra Hammarøya og distrikt Nord-Norge Sør for å få med seg to av prøvene her nord. Det angrer han nok ikke på da han fikk 1.pr AK på Hopfossens Labb, grattis Kalle. Pimens Aron til Terje Steinsund er også i premiemodus, og fikk 3.pr AK.

 

Dag Håvar Hansen og Ottorinos Tya 1.pr UKVannøyaprøven m/CACIT og Lofotprøven 05 – 07.03.10

Som forventet ble det ekstremt tungt føre, og mye vær denne prøvehelga her nord. Men pointeren viste seg nok en gang frem med flotte resultater og hele 19 jaktprøve premieringer fordelt på UK, AK og VK. 2 x 1.pr VK, 4 x 1.pr AK, 2 x 1.pr UK. Slå den Wink  

På bildet ser dere Ottorinos Tya og Dag Håvard Hanssen som fikk 1.pr UK og Arctic Cup biletten. Vi fikk også en ny NPK Elitehund i Ronja til Øystein Pedersen som fikk full klaff med 1.pr AK.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Vannøya og Lofoten finner du: Her

 

Skodda hang i fjellene søndag morgenSenjaprøven 27 – 28.02.10

Flotte pointerpremieringer ble det på Senja, og flere unghunder viste styrke på tungt vinterføre. Men også AK pointerne viste solide takter. Rypene var ikke uventet skjære da det var lett snø vær på lørdag, og tåke i enkelte av terrengen på søndag morgen.

Unghunden Dansk Dynasta Elka til Geir Roger Hagenes, og Veidfjellets Tutta til Mads Hanssen fikk begge 2.pr UK i sine debyer på jaktprøve. Rypejægerens Sassicaia til Ketil Sollid sikret seg Arctic Cup biletten med 1.pr UK lørdag, og en fin 2.pr.UK Søndag. Jippi ført av Ronny Hartviksen fikk 3.pr AK, mens Pointnics E I Point til Ole Ingebrigtsen fikk 2 x 2.pr AK. Fra Sverige var det denne gangen Anders Fors som fikk 2. pr AK på sin Forsrännaens Certina.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Senja finner du: Her

Denne gangen var sekreteriatet lagt til Brygghaugen bygdehus, og Senja Camping ble benyttet som overnattingsted. Fire UK/AK pariter var ute i terrengene på Senja begge dager.

Peter og Plettskis Frey 1.pr UKVesterålsprøven 20 – 21.02.10

En pointer ble premiert i Vesterålen denne helga, og det var en av våre svenske venner som tok turen over fra Nord Sverige. Peter Backe fikk 1.pr UK på Plettskis Frey (Forsrännarens Balder – Lidpoints Leja).

Gratulere Peter, strålende.

Harstad og Vesterålen Fuglehundklubb ønsket velkommen til vinterens første jaktprøve her nord. Sekreteriatet var på Sortland, og terrengene rundt ble benyttet. Det var UK/AK og VK partier begge dager.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Vesterålen finner duHer

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer