NPKs vinterprøve på Tolga.

Bjorn_Smistad
Bjorn_SmistadI samarbeid med Østerdal Fuglehundklubb arrangerte NPK vinterprøve på Tolga 10 – 11. april. Det var en strålende ramme rundt prøven, med supert føre og strålende sol. Desverre var rypene fremdeles i vintermodus, vi savnet noen barflekker og vårhumør hos rypene.

VKen er del av den nystartete vintercupen som har finale på Femunden neste helg. Det var tre kvalifiseringspartier og beste pointer ble Juvelen-av-Vorpoint til Aslak Digernes. Hun fikk 2VK kval og fikk med seg trofe fra NPK. Beste pointer i AK ble Zita av Glitretind. Hun fikk 2AK på lørdag, men hadde superuflaks søndag. Tre fuglearbeider ga ikke utteling og det var ikke hundens feil. Det ble ingen pointer premiert i UK. Vakkerdalens Barack jaktet for fullt hele dagen uten å komme for fugl.
Fullstendig resultatliste samt stillingen i vintercupen finnes på www.fuglehundklubben.org
Total
0
Shares

Siste kommentarer