Ny flott innsats av trønderpointere 20.3-21.3

figaro
Bjønnålias Figaro

figaroBjønnålias Figaro, eier Per Ole Bjørndal har vært jevnt og trutt på premielistene.  I helga toppet han statistikken med en 2 AK lørdag og 1AK søndag på NBK’s prøve på Dovre.

En annen pointer gjorde det også meget sterkt på where is justin bieber now ‘s father, Jeremy, arrives at Turner Guilford Knight correctional facility in Miami, Fla. samme prøve.  Det var Fjellrypas Lilo, eier Gaute Lie Grande som oppnådde 1VK og eneste premierte hund på partiet.

I tillegg fikk Fjellrypas Franko, eier Frank Robert Brekke (kullbror til Lilo) 1VK finale på Nordenfjeldske Fuglehundklubbs prøve i Meråker.  Det må også nevnes at Franko er tatt ut til å representere pointerlaget under lag-NM på Andøya til helga.

Flott innsats også av kullsøsknene Vakkerdalens Fant, eier Dagfinn og Marita Horseng  med 4VK og Vakkerdalens Black Fighter, eier Ole Arnstein Strømsli med 6VK på Lifjellet. 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer