Referat fra medlemsmøte i Trøndelag

Mote11mars

Mote11marsFørste medlemsmøte i Trøndelag i år ble holdt på Heimdal 11. mars. Rundt 25 medlemmer fra flere kanter av distriktet møtte opp bl.a. for å få en orientering fra avlsrådet om avlsplan og avlsmål. I tillegg ble det presentert en nettbasert spørreundersøkelse som avlsrådet ønsker å bruke som et verktøy i sitt videre arbeid. Avlsrådet var representert av Marianne Steenland, og før kaffepausen holdt hun et interessant og engasjerende innlegg om avslrådets arbeid. Etter kaffepausen ble den planlagte nettbaserte spørreundersøkelsen om pointerens egenskaper presentert etterfulgt av gruppearbeid med engasjerte deltakere. Gruppene la fram sine svar i plenum, og konklusjonen fra alle gruppene var en positiv innstilling til at avlsrådet fortsetter sitt videre arbeid med spørreundersøkelsen.

Marianne presiserte at en av suksessfaktorene er at undersøkelsen må være representativ, dvs. at mange må svare. Svarene må komme fra alle typer pointereiere, ikke bare de som er oppdrettere eller aktive på prøver.

Mer informasjon om spørreundersøkelsen finnes på www.hundoghelse.no.

I kaffepausen var det loddsalg og litt diskusjon om hvilke aktiviteter vi skal satse på videre i Trøndelag. Det kom flere innspill fra deltakerne, som vil bli jobbet med i forhold til en aktivitetsplan.

Takk til alle pointermedlemmer som bidro til en hyggelig kveld.

Har ellers en oppfordring til dere medlemmer som ikke har sendt meg mail-adresse:

Vennligst send den til meg fordi jeg kommer til å sende noe medlemsinfo bare på mail og som ikke blir lagt ut på nettet. Mail-adressen min er: ariso3@online.no.

Total
0
Shares

Siste kommentarer