Samling i Bittermarka

Bittermarka

 

BittermarkaDet ble også i år arrangert treningshelg i vakre Bittermarka i Trysil. Lørdag morgen våknet vi til strålende sol , men 25 blå på morgenen gjorde at oppstart i terrenget ble ca kl 11:00 på formiddagen.

Noen gikk ut i egen regi, mens 6 stykker ble med ut på Dag Rickard`s instruksjonsparti.

Det var tungt føre og vanskelig for hundene og komme seg ut i søk, så for ikke å ta motet fra de unge håpefulle ble dagen avsluttet tidlig. Det ble rapportert om ett fuglearbeid den dagen , det sto Jawa Det er mange bonuser a velge mellom pa blackjack casino markedet. til Linda Andreassen for.

På kvelden var det felles middag , som Ivan Bunes og Aud Karin Brekke hadde æren av å lage i stand. For noen gamle travere med lakenskrekk og putevar varte selskapet ut i de små morgentimer……

Søndag morgen var været mildere og overskyet og de fleste fikk noen timer i terrenget også denne dagen. Det ble rapportert om observasjon av  ca 30 ryper denne dagen.

Takk for oss og en flott helg, og Stor takk til Unni Bakke som er pådragsdriver til denne treningshelgen samt Dag Rickard Øvergård som velvillig stiller opp som instruktør.

For NPK O/A

Elisabet F Jacobsen

Total
0
Shares

Siste kommentarer