I sentrum av stormen

INT NORD N S D UCH NV-06 NV-09 Bjønroas PontoDenne vinteren har de fleste i distrikt Hedmark/Oppland stort sett båret ved og fundert om Swix polar har vært den riktige skismøringen. Sprengkulda som satte inn 1.juledag har holdt seg frem til mars måned. Det har vært kaldt nok uten vind, men denne mangelen på lavtrykk har gitt stille vær, og snøen har ikke pakket seg. Det  har derfor vært vanskelig/håpløst å få trent i fjellet. 

Det ble liksom ikke den store opplevelsen å se på hunden som svømte frem så godt det lot seg gjøre  2m unna skituppene dine. Mange prøvearrangører har derfor også fornuftig nok avlyst sine jaktprøver. Hva gjør man da under slike forhold? Såvidt meg bekjent er det ingen pointere i distriktet som har fått jaktprøvepremie hittil i vinter. Noen tok ut sinne og frustrasjon i skiløypa, men Bente Bergersen holdt hodet kaldt og dro på utstilling. Ikke vet jeg om hun har inspirert Something Sally til deres låt “Pointerdog”, men det er likheter. Gruppa forteller om at i sentrum av stormen er det stille, mens kaoset er rundt. Bente stilte ut 12636 Int. NSUCh NV-06-09 Bjønroas Punto ( NSUCh Altegeinos Andantini II- Bjønroas Mia) i Danmark. Dette ble overmåte vellykket for Punto fikk EXCELLENT, CACIB og BIR. Dermed fikk han 2 nye championattitler Nordisk og Dansk utstillingschampion i tillegg til de han allerede har. Mange gratulasjoner til Punto og hans eiere Bente og Nils Bergersen.

Total
0
Shares

Siste kommentarer