Nytt fra Trøndelag

Eva

EvaNy distriktsrepresentant

Mitt navn er Eva Solli, og jeg er valgt som ny DR i Trøndelag.  Er bosatt på Løkken Verk (7 mil sør for Trondheim) og har hatt pointer i over 20 år.

Medlemsmøte 11. mars kl 19.00

Det blir arrangert medlemsmøte på Heimdal  torsdag 11. mars kl 19.00, hvor avlsrådet blir representert v/Marianne Steenland.

Jeg har vært tilknyttet pointermiljøet i mange år, og sammen med min mann har jeg for tiden 2 pointere – Jutevatnets Lix (6 år) og Ohlsmyrens Rocket Man (10 mnd).  Har ellers vært aktiv i Orkla JFF i flere år og har bl.a. hatt ansvar for arrangering av jaktprøver og utstillinger.

Som vara er valgt Thomas Vårhus, bosatt i Trondheim og kjent for sitt oppdrett Vårsteggen.

Det finnes mange gode pointere i Trøndelag, som har dokumentert sine egenskaper  på jaktprøver. I tillegg er det er også flere som har gjort det veldig bra i utstillingsringen.  Men det er bestandig plass til flere! 

Heldigvis har vi  mange erfarne og dyktige eiere og oppdrettere i pointermiljøet i Trøndelag, som sikkert vil dele sine erfaringer og kunnskaper med nye pointereiere.  Derfor oppfordres både gamle og nye pointereiere til å delta i distriktsaktivitetene.  Sammen blir vi gode! 

Medlemsmøte 11. mars kl 19.00

Møtet blir holdt i Beslag-Consults lokaler på Heimdal.

Vi får besøk av Marianne Steenland fra avlsrådet, som vil presentere en spørreundersøkelse, hvor hensikten er å få mer informasjon vedr. pointerens egenskaper i dag.  I etterkant av presentasjonen blir det litt gruppearbeid og diskusjon.  Avslutningsvis trekker vi en konklusjon om medlemmene er positive til en slik undersøkelse.

Vi diskuterer også aktivitetsplan for resten av året, og selvfølgelig blir det servering, loddsalg og ellers mye hundeprat.

 

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer