Anders Wassbergs oppdretterpris 2009

Wassberg09_StilladalenAnders Wassberg`s oppdretterpris tildeles i år Kennel Stilladalen,ved Ronny Bang Amundsen med avkommene etter Patjanens Baron de Ley-Vilja.Følgende hunder fra kennelen har oppnådd 1.uk
Stilladalens Bjørk, 2 x 1.UK.  E/F Ronny Bang Amundsen
Stilladalens Mia,    1.UK      E/F Ronny Bang Amundsen
Stilladalens Tinka, 1.UK      E/F Tore Nytrøen

Det er også tre andre kull som oppfyller statuttene for å konkurrere om prisen,Kennel Sildrebekken v/ Harald Jan Edvinsen og Stein Rismyhr med kullet etter Vestfjorddalens Black Jack og Black Lukcys Luna.Tre avkom med tils 4 x 1. UK
Kennel Oterbekken v/ Anne May og Børge Simonsen med kullet etter Grimasteggens Lucifer og Hesselhøi D Yenta. Tre avkom med tils.4 x 1. UK
Kennel Hammerpoints v/ Jan Hilmar Halvorsen, med kullet etter Eraaks Odin og Karacanis  Alfa.Tre avkom med tils.3 x 1. UK                                                                                           Kennel Stilladalen går foran med bedre premieringsprosent på kullet totalt!

Total
0
Shares

Anders Wassbergs oppdretterpris 2009

Wassberg09_StilladalenAnders Wassberg`s oppdretterpris tildeles i år Kennel Stilladalen,ved Ronny Bang Amundsen med avkommene etter Patjanens Baron de Ley-Vilja.Følgende hunder fra kennelen har oppnådd 1.uk
Stilladalens Bjørk, 2 x 1.UK.  E/F Ronny Bang Amundsen
Stilladalens Mia,    1.UK      E/F Ronny Bang Amundsen
Stilladalens Tinka, 1.UK      E/F Tore Nytrøen

(mer…)

Siste kommentarer