Nyttårshilsen

bilde 072

bilde 072Godt Nytt År ønskes alle pointervenner!

Været har jo den senere tid vært ganske variabelt, fra sprengkulde til øsregn, så turene til fjells har kanskje ikke blitt som man kunne ønske. Men det er ennå tid å få inn formen før vinterprøvene braker løs

I år blir det ikke pointertreff i Vesterålen, men for de som har anledning å ta turen til Arnøya, ønskes god tur! (Se distr. NNN) Ellers har de lokale foreningene/klubbene rundt om i distriktet forskjellige aktiviteter som man kan delta på. Følg med på de respektive nettsider.

Fra Wanja Andersen i Steigen, har jeg fått melding om at hun fra Danmark har fått en 6 år gammel DK 06829/2003 Fugledes Black Banjo som innehar en 1.AK og hun ønskes velkommen til VK til vinteren (se forøvrig database).

Lykke til alle sammen med vinterens prøver og husk rapportering av premier!

Total
0
Shares

Siste kommentarer