Tidlig snøfall fredet rypene

Det første snøfallet kom tidlig i oktober, men vinteren lot vente på seg. Mildværsperioder avløst av kulde ga skareføre og vanskelige jaktforhold på fjellet. Pointerne og deres eiere lot seg ikke stoppe av det. De dro til litt mer gjestmilde strøk.

Det viste seg å gi flotte resultater både på lavland og skog.  Bente Bergersen startet Int.NSUCh Bjønroas Punto 12624/04 (NSUCH Altegeinos Andantino 2 – Bjønroas Mia) på HedOpp FK sin lavlandsprøve 10.10.09 og fikk 2.AK. Punto fikk senere på høsten tittelen Norsk Vinner-09 på Norsk Vinnerutstilling på Lillestrøm 29.11.  På tildigere nevnte lavlandsprøve var det nok en kjent ekvipasje startet. Vierkrullen’s Vito 26055/08 (NJCh Høgdebrotets Pluto – NUCh Huldreveien’s HT Vidda) med Mads Austeng og Per Anders Westgaard fikk 1.UK. Det var tydelig flere som behersket både høyfjell og lavland. Andre dro inn i de dype skoger med sin pointer. Ingun Raastad benyttet sjansen til å starte to dager på skogsfuglprøve i Romeriksåsen med Nannestad JFF som arrangør. Hennes hund Eraaks Røde Embla 13384/06 (Ham-Nuten’s Heike – Tors Evita) fikk 2 ganger 2.AK. Ingun fortsatte suksessen på Lillehammerutstillingen 21.11 hvor Embla oppnådde 1.BK, 1.BKK, 1.BTK, CERT og BIM. Nå er det vel bare et tidsspørsmål før Embla får det siste Certet og tittelen NUCh.

Gratulerer alle sammen med flotte prestasjoner og lykke til videre!  

Total
0
Shares

Siste kommentarer