Referat fra medlemsmøte I O/A

Tirsdag 27.10 hadde NPK O/A medlemsmøte som vanlig på Nordre Lindeberg gård. Denne kvelden fikk vi besøk av klubbens nye leder Aslak Digernes og leder for avlsrådet Leif Jan Sørlie.

Aslak startet med å presentere seg selv og synes O/A drives meget braSmile. Han trakk frem de som vant NM-lag, og vi hedret Christer Wallerby og Robert Gill (Per Ola Brekke var desverre syk) med blomster og applaus fra de ca 30 medlemmene som var tilstede på møtetLaughing.

Leif Jan snakket om avlsrådets oppgaver og fokusområder. De skal være et rådgivende organ og gi informasjon til oppdretter. Det ble en engasjert, men kultivert diskusjon om avlsverdier i forhold til avlsindekslisten som avlsrådet har lagt ut.

Ingun Raastad promoterte aktivitetsfondet da det ikke er kommet inn noen søknader enda. Alt i alt var dette en meget vellykket kveld hvor vi også servert kaffe og kaker og hadde loddsalg med for premier sponset av LABB.

Total
0
Shares

Siste kommentarer