Uttak NM Lag Lavland

nm_lag_lavland_08

nm_lag_lavland_08NM Lag Lavland blir arrangert på Trøgstad 15. Oktober 2009 i regi av Romerike Fuglehundklubb. De pointerne som vil få æren av å representere rasen vil bli tatt ut etter følgende regler. Her ser vi fjorårets vinnerlag med Riddarsporrens Flora (Svein Bråthen), Rushlights Asco (Kjell Enberget) og Miss Isabel (Erik Slommerud).

 

REGLER FOR UTTAK TIL NM-LAG LAVLAND

De hunder som bemerker seg med å vinne, eller hevde seg i vinnerklasse på høstens lavlandsprøver før NM-helga ( i toppen av pointercupen) skal representere pointeren på NM Lag Lavland.

Avlsrådet skal også kunne bruke skjønn, eksempelvis kan det tenkes at man må legge pointercupen lavland forutgående høst til grunn i fall det blir snaut med kandidater etter lavlandsprøvene inneværende høst.

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer