NJCH Kari-Mor er dratt til de evige jaktmaker

Wiggo og NJCH Kari-MorI dag mottok vi den triste meldingen fra eier Wiggo Ditlefsen at Kari-Mor har forlatt oss. Det var under avreise til NM Høyfjell på Kongsvold at Kari-Mor var uheldig og skadet seg.
Wiggo avventet i det lengste før han tok turen til veterinæren og fikk konstatert at korsbåndet var røket. Det var med tungt hjerte at den endelige avgjørelsen ble fattet og Kari-Mor jakter nå på di evige jaktmarker i Skipsfjord.
 
Kari-Mor leder på nåværende tidspunkt Pointer Cupen høyfjell med god margin, og har i en årrekke vært med å dominert prøvene her nord. Eller hva skal man si om 39 VK premier hvorav 15 x 1.pr VK, 2 x CACIT og 4 x CK og tittelen NJCH.
Det blir ikke enkelt for Wiggo å erstatte en slik unik jakt-/prøvehund som Kari-Mor, men Wiggo har allerede gode emner på gang.
Total
0
Shares

Siste kommentarer