Siste nytt fra Trøndelag 2009

Cito
Prøvehelga 28 til 30 august
På sms Kl. 15 45 fikk vi meding om at Einar og Bjørklunds K-Cito fortsetter som forrige helg, og ekviparsen vant i dag sitt pati i kvalifiseringa på Norsk Vorstehhundklubb Kongvollprøve og tok 1VK m/CK.
Vi gratulerer og venter spent på flere Pointerresultater.
Lytingfjellet Lill My er forsatt i form og fikk 4 VK i semifinalen, og med 2 fuglearbeid med reis ledet hun finalen etter 2 slipp. Etter et lit irriterende støkk i siste slipp havner hun på 5 plass. En flott prestasjon. Se Live oppdatteringa fra trippelprøven her

Første prøvehelg
Nå er høstprøvene i gang, og de første resultaten begynner å tikke inn.
Det første resultatet kom på sms fra Snåsaprøven. Snåsaprøven arrangeres i Lurudalen fra 21 til 23 august. Det var rekordeltagelse med 270 påmeltde til start. Prøven er også tildelt Cacit hvor det starter 60 hunder. 
Bjørklunds K-Cito og Einar Holmvik vant VK finalen med Caicit på Snåsaprøven  og det betyr vel at Cito er Norsk jaktcampion. En sterk prestasjon av en om påstår han har “lagt opp”Wink pga av vondt kne. Grattis Einar.
Vi ønsker deg og alle andre lykke til både med prøvene og med jakta i høst! 
At Bjørnar Eidem og Lytingfjellets Lille My vinner den andre Cacit prøven i distriktet og blir tildelt sin andre Cacit i karrieren viser at VK hundene i distriktet har formen inne, og vi gleder oss allerede til NM helga som for førte gang arrangeres før jakta i år. 

HER kan du se de til nå innmeldte resultater fra høstens prøver!
 
HER kan du se alle trønderpointernes resultater fra vinterprøvene!
Total
0
Shares

Siste kommentarer