Drømmer

Det finnes noen som oppfyller drømmer. De har egen skytebane og kjøper egne skudd i kassevis. De kan kolber og vet  disse kan bygges opp.kolbesjekkPlanlegging av skudd og plassering av samme er innebygde reflekser. Vi var 3 personer fra NPK avd Hed/Opp som ladet opp til nasjonaldagen med oppfylling av drømmen om et bedre hagleskudd. 

I en rolig og avslappet atmosfære kunne vi konsentrere oss om  motgående og fragående duer fra høye og lave tårn samt vanlig trapskyting. Duene kom i låste duebaner slik at vi fikk mange repetisjoner på samme vinkel. Vi rullerte slik at det ble litt hvile mellom skuddseriene, nok til at vi holdt på i 5-6 timer.

Dette fant sted på skytebanen som Vidar Myrhagen og Tore Brovold har bygd opp i Elverum. Dette er 2 hagleskyttere som satser internasjonalt og har kjøpt sin egen bane for trening. Vidar tok utgangspunkt i praktisk jakt og gjorde sitt beste for å plukke av feil og vise nye handlingsmønstre.lpet_peker

Undertegnede fikk i alle fall øvd inn nye bevegelser og riktig fokusering på dua slik at neste dag på skytebanen skal bli litt bedre enn det har vært før om årene. Egentrening må til , men vi ble invitert tilbake utpå sommeren for videre oppfølging. Gjett om det er noen som gleder seg. Hvis det er noen som drømmer om ATV-kjøring for barn på Hageseter eller riding /kjøring med hest fokuser_duasamme sted, er det bare å ta kontakt med undertegnede på mail . ATV er 4 hjuls motorsykkel, for ordens skyld.

Total
0
Shares

Siste kommentarer