En vinter er over.

Nå svinger det i Oppland. Mange har startet hundene sine og fått flotte premier. På Lillehammer OJFFs prøve i Espedalen i slutten av mars startet Joakim Løkken sin Eidemlia’s Troll 11550/08 (NJCh Høgdebrotets Pluto – NJCh Lytingfjellets D Lille My) og fikk 2.UK. Det fikk han også på Hed-Opps prøve på Dovre helga etter påske. Da var det bare småplukk som gjorde at premiegraden ikke var høyere. Joakim forteller at Troll er stilt 5 ganger på prøve og fått 3×2.UK. Da har han hatt 4 stander på vill fugl, resten er ordnet med tam fugl. Noen får det til!! Troll er også pen. I Kallerudhallen i januar fikk han 1.BK og 1.BKK i utstillingsringen

En annen som også har jobbet godt er Asbjørn Stensrud. Han har startet sin egenoppdrettete Svartjønnholtets Anton 10917/08 (NUCh Altegeinos Andantino 2 – Charming Jossa) på Dovre 17.-19.04 og fikk 2.UK. Per A.Westgård har fortsatt premiesankingen med Ottorino’s Kaos 20678/02 (Ylajalis Isak – Lytingfjellet’s Arrga) og fikk 4.VK kval på Rolf Sevendals minneløp 24.04. Trond Helseth sanker også premier bare han slipper ut av smørebua. Skiglade barn krever sitt, men av og til får Trond mulighet til å starte Vakkerdalen’s Kasper 04427/04 (Red Taps Luis Figo – Vakkerdalen’s Platina Scott). Kasper fikk 2.AK både på Dovre 17.-19.04 og på RS-minneløp i Femunden 24.-26.04. 

Flotte resultater som får en berettiget applaus.

Nå er jo vinterprøvene over, og en må finne på noe artig for å få få tiden til å gå fort frem til august og fjelltreningen kan begynne. Da kan du jo bli med på haglekurs på Terningmoen lørdag 16.05 kl 1100. Eller kanskje frister en duekveld hos Trond Olsen 06.06. Send en mail til og meld deg på. Her er alle velkomne. Sommeren er ikke bare kjedelig!! Bli med.

?

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer