Stand og ro trening på Krokstad Herrgård i Säffle

Bli med og tren din hund i kontrollerte omgivelser på rapphøns 22. og 23. juli.  Vi deles opp i små grupper etter hvor mange deltakere vi blir. Du vil få veiledning av erfarne instruktører, hvor vi trener på stand og ro i oppflukt. Det vi også være mulighet for egentrening for de erfarne. Alle hunder må bruke langline under treningen.

Vi bor på flotte Duse Udde Camping, se www.duseudde.se , som ligger like ved Krogstad Herrgård. Her er det mulighet for å ta med hele familien på ferietur, Säffle er en koselig liten by. Det er også mulighet for å bo på Herrgården www.jakt-natur.no  for de som ønsker det.

Pris for trening per dag/deltaker kr 1.120 SEK, man kan da trene hele dagen med flere hunder, også mulighet for halve treningsdager. Lurer du på noe om selve treningsopplegget ta kontakt med instruktør Christer Wallerby på mobil 97094952 eller mail   

Pris for hytter er fra 440,- SEK til 990,- SEK pr døgn.

For informasjon og påmelding kontakt Gjermund Aas mobil 45234784 mail Unni Bakke på mobil 93043439 eller mail

Total
0
Shares

Siste kommentarer